Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 11:14
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Feniks1983 śmiejesz się z FMa, a nie wiem czy wiesz że z jego bazy oficjalnie korzysta sztab szkoleniowy Evertonu ;]
Każdy kto gra w tą grę od kilku lat dobrze wie że większość talentów tam zawartych spełnia się w rzeczywistości.
Nie piszę że to ma być wyznacznik do brania zawodników ale przynajmniej można się zainteresować młodymi "talentami" z tej gry spr czy rokują jak w grze, a nóż któryś przejdzie do nas
pozdrawiam i drodzy kibice więcej luzu

ps żeby nie było też wierze w naszych Pomarańczowych niech się wykażą i wtedy zobaczymy. Ja osobiście chciałbym by kilku z ME miało szansę pograć na wiosnę by ostatecznie ocenić ich przydatność do 1 składu.
Kolego Kluvi wiem o tym bardzo dobrze. Sam gram w FM (a wczesniej CM) od lat 90-atych wiec nie jest mi obca wiedza na temat bazy i Jej aktualnosci. Ale wiadomo w jakim celu to napisalem. Jakby sie tak zdarzylo ze ktos by przyszedl na podstawie tej gry do Nas i sie sprawdzil to bylbym za tym aby czesciej z tego korzystac

tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Podobno Pawełek bliski odejścia z Wisły, nie wiem jak wy ale ja nie jestem tym jakoś specjalnie zawiedziony. Pawełek to jest taka tykająca bomba, nigdy nie wiadomo kiedy znów wystrzeliłby z babolami...
Ja tez chyba nie bede za bardzo plakac ale mam tylko nadzieje ze w zwiazku z tym zostanie sprowadzony jakis inny konkretny bramkarz na Jego miejsce....
Ostatnio edytowane przez Feniks1983 : 10.12.2010 o godz. 11:16.
Odpowiedz cytując