Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 09:38
Ja tez wrzuce kilka kamyczkow do ogrodka Pynia85- Po pierwsze kolego skoro tak Ci sie stadion nie podoba to dlaczego dopiero teraz w Grudniu 2010 sie zalogowales na to forum a nie krzyczales tak jak wiekszosc z Nas wczesniej ze cos jest nie tak? Po drugie wyglad wygladem, wiadomo kwestia gustu, jeden powie tak jak Ty inny z kolei ze mu sie podoba ale czy to jest jakis argument do stwierdzenia ze stadion jest do bani Watpie. Kolejna sprawa, tak sie sklada ze u Nas akurat politycy mieli kolosalny wplyw na to jakie miasta zostaly wybrane i wierz mi ze wyglad stadiony nie mial na to wplywu a zdecydowaly inne czynniki.Jedziemy dalej, w srodku Nasz stadion jest bardzo fajny, wbrew obawa jest super widok praktycznie z kazdego miejsca czego juz o stadionie Pyr nie mozna powiedziec. W Tv tez naprawde sie pieknie prezentuje a to ze sa ciemniejsze trybuny? Dla mnie nie ma to znaczenia bo oglodam mecz a nie trybunu. I konczac, jak sie Ciebie niektorzy forumowicze pytali czy byles na wyborach i oddales glos na kogos to nie odpowiedziales nic. I faktycznie jesli Ci lezy na sercu dobro Naszego klubu to miales w tej chwili najlepsza sposobnosc wyrazic swoja dezaprobate a nie teraz sie zalic na forum.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując