Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2010, 03:26
zaczne od końca Konrad.
Ja nie pisalem ze chce zmian w Fifa etc, tylko za i przeciw wg. Mnie gry Arboledy w kadrze.

Nie widzisz roznicy pomiedzy Arboleda ktory nie gral w rodzimej reprezentacji, przebywa u Nas w kraju 5 lat i stara się o nasze obywatelstwo a w/w Puyolem? Nie widzisz...

Dalej, piszesz że Francuzom odpowiedziałeś srogo, ale powiedz mi, czy w zwiazku z tym Fifa cofnęła im tytuły? Zachowujesz sie jak kibic Legii ktory po zeszłorocznym sezonie mowi : Dobrze ze nie gramy w pucharach, przynajmniej sie nie osmieszamy.

Dlaczego nei mozemy isc drogą Czechów..(to jeszcze zrozumiem) ale Hiszpanow i Włochow? Hiszpanów i Włochów? Jak to ku**a dlaczego? Spojrz i policz liczbe naszych pilkarzy w mocniejszych ligach, hmm...np. Primera Division czy Premier League? Jesteśmy słabym piłkarsko mało ambitnym narodem.tyle.

Jakie sa w Obraniaku i Boenischu polskei korzenie, jakie? Podolski ma większe.
Obraniak zrozumial ze we Francji sie nie złapie to sie do nas dostał, kto wie jakie sa naprawde powody? Ktos wiec cos wiecej niz przeczyta?

Cytat:
Zamiast wykorzystać Euro i wydawać miliony z budżetu na budowę szkółek, ściągnięcie trenerów z zachodu, my idziemy po najmniejszej linii oporu skupując chłam z innych krajów...
Sciagac trenerow z zachodu? Skoro Arboleda NIE NAUCZY to skad pewnosc ze Ci trenerzy naucza?

post mial byc o przydatnosci A. do kadry no ale troche Konrad poszerzył.
pojawia sie nurtujace mnie pytanie : Jak np. w czasie bitew wojen etc, wraz z Polskimi wojskami ramię w ramię walczyły inne, to to bylo dobre czy zle?

No i najwazniejsze: Ja pisze o Arboledzie jak Reprezentancie Polski a nie o Polaku, bo dla mnie tutaj jest różnica.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.12.2010 o godz. 03:30.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując