Donki napisał(a):

A powiedz mi skąd wiesz, że Rendulić byłby wzocnieniem dla Arki i Ruchu, a dla nas nie bedzie ?
Ile meczów z jego udziałem widziałes?
|
Pół roku temu wszyscy na mnie naskakiwali, a okazało się, że miałem racje. Rendulić do tej pory nie grał w kadrze ani jednego meczu. Wiem, że na tej pozycji grają tacy piłkarze jak Vidić, Subotić, Ivanović, czy Luković, ale mimo wszystko powinien być w szerokiej kadrze - wtedy prędzej byłby wzmocnieniem. W lidze francuskiej przez dwa sezony zagrał w jedenastu meczach. Dudka zagrał w czterdziestu siedmiu. Rendulić to zawodnik, który w wieku 26 lat ma rozegranych małą liczbę spotkań na poziomie ligowym. Przy odrobinie pracy można za darmo znaleźć lepszych piłkarzy, którym kończą się kontrakty w lepszych ligach (Holandia, Portugalia, Belgia, kraje skandynawskie), a byliby lepszym wzmocnieniem niż jakiś Rendulić. Argument o liczbie oglądanych meczy mnie śmieszy, co pokazały letnie transfery. Ciekaw jestem, kiedy niektórzy forumowicze przestaną wierzyć działaczom w sprawie transferów? Od wynalazków typu Rendulić wolałbym postawić na Nalepę.