Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2010, 16:47
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
1)Napisałem,że grał w Francji. Grenoble to strasznie silny team
2) Myślę,że to iż jest za darmo jest najważniejsze.

Zobacz jak facet grał u nas. Taktycznie idealny na nasze potrzeby, technicznie też nie najgorzej. Jedyne co to wrzutka.

Jedyne co mnie w tej sprawie zadziwia,że Valcx optuje za ściągnięciem jakiegoś no name z Serbii. Bo wysoki,bo za darmo w sumie brać. Nie wiem na co jeszcze czekają.
Nie weźmiesz pod uwagę tego że może grał dobrze i dlatego chce go zakontraktować, kiedyś mówił w wywiadzie że nie jest sztuką zatrudnić darmowego gracza, bo takich jest mnóstwo i są słabi, ale takiego co coś sobą prezentuje. Najgorsze jest to że nie potrafisz przyjąć że nie ma u nas kasy, więc szukamy po rynku bałkańskim bo na takich graczy nas tylko stać...mamy bardzo obciążony budżet, do tego mało kasy. Trzeba wykupić Chaveza, na to też potrzebne są pieniądze, kontrakt Pawełka też kosztuje...poza tym nic nie ryzykujemy, bo nic za niego nie płacimy, dostanie kontrakt do końca sezonu z opcją przedłużenia i zobaczymy...nie wiem czego się spodziewałeś że kupimy najlepszych z Polskiej ligi, czy z Holandii...póki nie będzie hajsu odłóż marzenia i spójrz realnie...może się okazać że Serb jest tylko wytworem mediów, ale wątpię...
Odpowiedz cytując