|
Od wielu wielu lat jestem kibicem Wisły...równie długo jak jestem kibicem wyczekiwałem momentu kiedy w Krakowie powstanie piękny stadion piłkarski na miarę Europy i na miarę takiego miasta jakim jest Kraków. Ciężko było patrzeć na fatalny stan boiska i stadionu, lecz to w jakimś sensie rekompensowała dobra gra piłkarzy...w przyszłości miało być inaczej...a stało się tak jak się stało...nie chcę by moja wypowiedź była kolejnym na tym forum krzykiem rozpaczy...ale uważam po prostu iż skrzywdzono nas, wszystkich kibiców Wisły na długie długie lata... z goryczą patrzyć można na piękne stadiony Legii, Lecha czy już wkrótce Lechii...wybudowane za podobne lub niewiele większe pieniądze niż stadion Wisły... Projekt stadionu przez, przez, który Kraków stracił Euro...(nie oszukujmy się) mógł zachwycić ale w latach 50-tych ubiegłego stulecia. WIELKIE DZIĘKI...dla wszystkich tych którzy pozbawili nas i cały Kraków na wspaniałe przeżycia na pięknym nowoczesnym stadionie...a wystarczyło tylko trochę chęci, szczyptę rozumu i trzeźwego spojrzenia na sprawę...
|