Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2010, 16:11
Na zachodzie jest wielu piłkarzy w naszym zasięgu finansowym. I nie muszą to być emeryci czy renciści, nie muszą to być nawet gracze z wypożyczenia. Rok temu (mniej więcej) pisałem w temacie od gdybania o stoperze z Hiszpanii- Iago Buzon się chłop zwie. Niby bez rewelacji, ale dwa prawie pełne sezony w Primera Division, spadek z drużyną do segunda, tam cały sezon i koniec kontraktu. Latem można było go brać za darmo, my się nie skusiliśmy, skusiła się za to Omonia Nikozja. trzeba umieć szukać okazji. Niedawno rozlatywały się zespoły w Belgii, Portugalii, Hiszpanii, Rumunii, nie potrafiliśmy trochę posępić i skaperować zawodników z umiejętnościami i doświadczeniem w niezłej lidze. Natomiast taki pan na R z Serbii ma doświadczenie w... kopaniu na kartofliskach? Co można powiedzieć o jego umiejętnościach po takich meczach? Obejrzałem 18 minut filmiku z jego popisami... Normalnie po tak obszernym materiale powinienem być oczarowany (materiał był przecież przygotowany wybiórczo i tendencyjnie), a nie jestem. Chłop uprawia jakieś zapasy w błocie i żyje z tego, że mu Bozia długie nogi dała. Jeżeli mamy się faktycznie wzmacniać, a nie szukać na chybił-trafił, to nie tędy droga.

Edit:
@Mar85
Nie chcę żeby się to przerodziło w niepotrzebnego offtopa. Ale skoro jesteś taki przekonany, że tam grają gracze z innej półki, to podaj konkretne nazwiska i sypnij konkretnymi kwotami kontraktów. Tak jak w przypadku Rengifo, chętnie spojrzę na jego zarobki, jeżeli podasz ich wysokość.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 09.12.2010 o godz. 16:49.
Odpowiedz cytując