Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2010, 21:34
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam Cię droga Wiślaczko, ale muszę się z Tobą nie zgodzić, wg mnie jest słaby, wręcz przeciętny
Obawiam się, że Wisła to dla niego zbyt wysokie progi
Domniemam, że kibicujesz Wiśle od wieeelu lat i z pewnością widziałaś w Wiśle o niebo lepszych piłkarzy, więc czemu podoba Ci się przeciętność? możesz mi to jakoś racjonalnie wytłumaczyć? Czym on zasłużył na Twoją uwagę? nie pytam o inne aspekty, pytam o czysto piłkarskie

pytam bez złośliwości jak zwykle zresztą
Według Ciebie jest przeciętny według mnie jest ponad przeciętny.
Odbiera, włącza się do akcji, dobrze dośrodkowuje, potrafi zagrać klępę, dużo biega, w słabym Górnik jest najlepszym piłkarzem w większości meczów. Pamiętam mecze Górnika z nami, zawsze na tej naszej lewej stronie obrony były problemy bo Bonin robił zamieszanie, potrafił z zaskoczenia włączyć się do akcji ofensywnej.
Dodam, że jest zawodnik który raczej nie ma problemów z prowadzeniem siebie, nie zaobserwowałem jakiś skandali w jego wykonaniu. Mam nadzieję że postać Adama Nawałki zrobi swoje i podpowie Bonionow i Wiśle najlepsze z możliwych rozwiązań.

Osobiście jestem zwolennikiem transferów zagranicznych gdyż duże nadzieję wiąże z osobą Stana Valcxa. Wierzę w to, że zawodnicy których chce ściągnąć do Wisły reprezentują pewną klasę i nie jest to typ "odpadu" nie mieszczcącego się w kadrach słabych klubów ani nie będą to zawodnicy podesłani przed managera. Jeśli jest jednak okazja, kończy się kontrawkt Boninowi i Górnik nie będzie krzyczał za niego milionów euro to jest za tym aby go tu ściągnąć.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.12.2010 o godz. 22:00.
Odpowiedz cytując