Według Ciebie jest przeciętny według mnie jest ponad przeciętny.
Odbiera, włącza się do akcji, dobrze dośrodkowuje, potrafi zagrać klępę, dużo biega, w słabym Górnik jest najlepszym piłkarzem w większości meczów. Pamiętam mecze Górnika z nami, zawsze na tej naszej lewej stronie obrony były problemy bo Bonin robił zamieszanie, potrafił z zaskoczenia włączyć się do akcji ofensywnej.
Dodam, że jest zawodnik który raczej nie ma problemów z prowadzeniem siebie, nie zaobserwowałem jakiś skandali w jego wykonaniu.

Mam nadzieję że postać Adama Nawałki zrobi swoje i podpowie Bonionow i Wiśle najlepsze z możliwych rozwiązań.
Osobiście jestem zwolennikiem transferów zagranicznych gdyż duże nadzieję wiąże z osobą Stana Valcxa. Wierzę w to, że zawodnicy których chce ściągnąć do Wisły reprezentują pewną klasę i nie jest to typ "odpadu" nie mieszczcącego się w kadrach słabych klubów ani nie będą to zawodnicy podesłani przed managera. Jeśli jest jednak okazja, kończy się kontrawkt Boninowi i Górnik nie będzie krzyczał za niego milionów euro to jest za tym aby go tu ściągnąć.