KOALIK napisał(a):

|
Jeżeli ta rzekoma ofensywa transferowa ma polegać na sprowadzeniu Lisowskiego, Dudu, Bonina, Sotirovicia, Hernaniego, czy Robaka, to śmiać mi się chce. Po odejściu bardzo dobrych piłkarzy jak na nasze warunki, zastąpiono ich graczami zdecydowanie gorszymi. Z dotychczasowych pogłosek wynika, że nadal będziemy sprowadzać słabiaków niż poważnych zawodników.
|
Mam to samo, poprostu nie chce mi się wierzyć że sprowadzono fachowca z Holandii, który zbudował potęge w PSV i każą mu ligowy szrot kupować. Ja jak zawsze przed okienkiem jestem naiwny ale marzy mi sie by sprowadzili trzech zawodników, ale trzech którzy z miejsca stanowiliby o sile zespołu. Z drugiej strony rzeczywistość zaraz się odezwie bo już widać że ktoś wpadł na pomysł by upchnąć Łobodzińskiego, a za darmo wziąść taką samą pokrake tylko tańszą Bonina. Takie ruchy to dla mnie zwykła prowizorka. Ruchy pozorowane, nic więcej.
*Michael* napisał(a):

|
Sobota - młody perspektywiczny, Grosicki (marzenia) i z polskiej ligi to chyba było by na tyle niestety
|
To 23-letni kopacz (wiek perspektywiczny to miał z trzy sezony temu) który do tej pory zagrał 15 meczy w lidze, z czego 5 z ławki i zdobył 1 gola. Zaledwie 4 razy rozegrał pełne 90 minut. Wielki talent