HEDu napisał(a):

|
Rozic Rozic. Tylko kto tutaj ogląda mecze ekstraklasy, żeby jeszcze mógł sie wypowiadać na takim poziomie co ja ? Oglądam także Arke, więc wiem jak to wygląda. Nawet w Bytomiu podobał mi się ten czarnoskóry pomocnik, który nie dostał chyba pozwolenia na prace.
|
HEDu, ja oglądam lige dość uważnie, no może akurat na Śledziów uwagi nie zwracam z racji ich drewnianości (cały czas jestem w szoku że Tadek Labukas ma więcej niz 2 bramki...) ale kilka meczy m.in z Legią oglądałem.
Tezy o tym że są lepsi od Naszych ja wkładam pod dywan. Ty twierdzisz inaczej, ok przedstaw swój światopogląd, z chęcia sie zapoznam, ba, nawet może przejde na Twoją strone, ale na ten moment nie przekonuje mnie drewniana wybijająca piłke i przeszkadzająca w grze Arka.
Bez jaj, ale dla mnie oni wyglądaja jakby w każdym meczu chcieli ugrać 0-0
A ten Clemens Matawu z TSP o którym piszesz, bezwizowiec strzelił Nam bramkę i wyglądał bardzo ciekawie, w końcu chłop nawet gra w swojej czarnej reprezentacji, technikę posiada fajną gorzej z walecznością i charyzmą, ale chłop ma
chyba 28 lat wiec kariery juz nie zrobi.
Ale dalej czekam na odpowiedz, w czym Arkowcy są lepsi niż Wiślacy, pomiając wgląd w tabele.Załóżmy że tabeli nie ma.
Bruma jest agresywny i waleczny to zauważyłem, ale chciałbym czegoś wiecej.