Ja uważam Mariusza za jednego z najlepszych bramkarzy w naszej lidze. Według mnie popełniał on błędy przez:
1.Brak konkurencji (gdy Dolha był u nas bramkarzem na początku Pawełek był pierwszym bramkarzem i nie popełniał błędów, dopiero kontuzja i dobra gra Dolhy sprawiła, że Mariusz usiadł na ławce)
2.Również nadmierna krytyka mediów i kibiców;
3.Brak koncentracji (mieliśmy najlepszą obronę w lidze i Mariusz miał może 2-3 sytuacje w meczu, choć to go nie usprawiedliwia);
4.Ciągłe testy nowych bramkarzy w Wiśle;
5. Trener Kazimierczak.
Nie mogę sobie przypomnieć, który mecz zawalił nam Mariusz i przegraliśmy ten mecz. Przeważnie wszystkie babole jakie puszczał kończyły się naszym wysokim zwycięstwem (Zagłębie Lubin 1:4 Wisła Kraków; Wisła Kraków 4:1 Cracovia) jeśli się mylę proszę mi przypomnieć taki mecz. Również uważam, że zakup Jovanicia to dobry ruch. W końcu mamy 2 bramkarzy, którzy rywalizują o pozycję bramkarza nr 1 w Wiśle. Mam nadzieję, że Mariusz podpisze z nami umowę i problem z bramkarzami będziemy mieli rozwiązany na kilka lat.
A tu link z Mariuszem dla wszystkich, którzy uważają, że Mariusz nie nadaje się do Wisły:
http://www.youtube.com/watch?v=I4i9hiTLL8I
P.S. W sumie przypomniałem sobie mecz z Levadią i mecz z Lechem u nas