Wyświetl pojedynczy post
cuul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2010, 15:55
Transfery wg mnie na dziś na minus to Milan (spora kwota - mam nadzieje że nie wywalona w błoto) i Branco (ponoć jeden z lepszych imprezowiczów - co chyba przeniosło się na jego miejsce w wyjściowym składzie). Co do reszty wzmocnień - każdy miał lepsze i gorsze mecze. Rios miał dobry początek, ale z czasem coraz gorzej (na Widzewie czy w Białymstoku najlepszy piłkarz u nas). Zobaczymy co będzie, jak strzeli wreszcie bramkę, bo to chyba w tym momencie najwiekszy jego problem a umiejętności napewno ma. Chavez znów odwrotnie. Pierwszy mecz mu nie wyszedł (z Bełchatowem wg. mnie to On bramkę zawalił), ale czym dalej w las tym lepiej. Podobnie z Bunozą i Erikiem. Boukhari - początek obiecujący ale widać że z czasem coś się zacięło. Czarek Wilk - wg. mnie najlepszy transfer, co cieszy dodatkowo, bo ma kto wreszcie przejąś schedę po Radku. Nie rozumiem co poniektórzy chcą od Żurawia. Wygrał mecz z Widzewem w PP. Stara sie, a i sytuacja w szatni nie była mu obojętna. Paljić na dobrym poziomie całą rundę, ale nie wiem czy to wystarczy w dalszej perspektywie na puchary etc. Maaskant - widać potrzebował trochę czasu żeby poznać drużynę. Martwi mnie trochę jego nos do transferów (Branco i Boukhari jakoś nie powalają), ale cieszy znów to, że jest elastyczny i nie upiera się przy swoim - daje szanse innym. Cieszy wysoka forma Pawełka i wreszcie Kirm pokazuje na co go stać. Co do Małego. Widać, że złapał też formę pod koniec sezonu. Denerwuje mnie natomiast u Niego to ciągłe cholowanie piłki (a że umie grać klepę pokazał nie raz vide mecz w Lubinie w tamtym roku) i to jak sie odnosi do starszych kolegów z drużyny. U radka widać już, że nie ma 20 lat, ale nadrabia z nawiązką wszystko ambicją i wolą waki. Na koniec bardzo cieszy powrót do gry Garguły. Niewielu to zauważyło, ale nareszcie mamy gracza, który potrafi rozegrać piłkę w środku pola.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki" - H. Reyman
Odpowiedz cytując