Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2010, 13:25
Tych wszystkich "ekspertów" w różnych programach to można słuchać, ale trzeba mieć do tego dystans i czasem lepiej co by jednym uchem wlatywało a drugim od razu wylatywało.
Jak dla mnie Wisła może grać jak chce, byle zdobywała puchary, wygrywała w tym derby, mecze z Legią i Lechem i awansowała w końcu do LM (8]) lub LE. Styl jest mniej ważny, a jak się tak przyzwyczaili wszyscy, to niech sobie patrzą na Legiunię i niech spadają od Wisły.

Wszyscy się za to zachwycają tym Saidim z Craxy. No, okey, szumu robi niemało, ale nie przesadzajmy w tych ocenach. A to nie je, bo religia, [przez co] a to łapie kontuzje, a to w końcu marnuje niejedną doskonałą sytuację do strzelenia goli (niezapomniana- ta derbowa: sam na sam z Pawełkiem).
Jeśli ma przyjść do nas skrzydłowy to już wolę Sobotę Waldka- je normalnie, z kontuzjami to nie wiem jak u niego jest, sprawia lepsze wrażenie na mnie niż Saidi. No i swój, a to zawsze miło. I pewnie nie będzie się wykłócał o kasę jak Burundyjczyk (dobrze kojarze?) w NEC, a i w Cracovii już zdążył (to pismo od piłkarzy o braku wypłat, on tam też był przecież).

Btw. Znów się zaczyna sezon pt. "transfermakt.de- nie widziałem/am, ale mi się podoba z wizytówki" x)
Niemożliwe ^^

EDIT: No fakt, potencjał Ntibazonkiza ma. Nie śledziłam tak uważnie wszystkich meczy, ale nasz dyr. sport. powinien był, a ciekawa jestem jak wypadło by porównanie Soboty z Saidim. Ten sam wiek, podobna postura... Zobaczymy co nam przyniesie zima.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 06.12.2010 o godz. 19:17.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując