Szarny napisał(a):

Pamiętaj że to tylko ludzie, tacy sami jak Ty czy ja.
Co będzie jak skuteczność im się pogorszy? 
Dalej będziesz im za typy płacił, czy zmienisz serwis?
Takie serwisy zarabiają na naiwności.
|
Też miałem podobne zdanie. Doświadczenie weryfikuje jednak niektóre teorie. Przetestowałem za małe sumy kilka serwisów, niektóre lepsze, niektóre gorsze.
Ten, który obecnie gramy, sprawdzamy od początku października. Wtedy graliśmy za małe sumki, by zobaczyć , czy to nie kolejna ściema. Po 30 dniach (okolo 60 typow) można już stwierdzić, czy ktoś sobie robi jaja, czy naprawdę zna się na rzeczy.
Skuteczność utrzymuje się na stałym (około 75%) poziomie. Jest to 75 % obliczone nie na podstawie 4 typow, tylko około 100.
Szarny napisał(a):

Co będzie jak skuteczność im się pogorszy? 
Dalej będziesz im za typy płacił, czy zmienisz serwis?
|
Kapitał - 1000
Zysk po 40 dniach: 2 700
Wypłacasz 1700 i możesz poczuć się wygranym

a grasz za pozostałe 2000.
Jeśli serwis, na co się nie zanosi, nagle zatraci skuteczność (poniżej 55%), to po prostu przestaniemy go grać. Proste.
Szarny napisał(a):

|
Na naiwności zarabiają oszuści. Nie można nazwać tak jednak serwisu, który się po prostu sprawdził i przynosi naprawdę spore zyski.
A póki co zarabia serwis i my
Szarny napisał(a):

|
moje typy nigdy zbyt skuteczne nie były. Ich przeciwnie
Szarny napisał(a):

A tak korzystając z okazji.. Nie kupiłby ktoś typu na jutro? 
Tanio sprzedam, skuteczność 100% gwarantowana.
|
co innego blogi, które oferują tzw. "fixy", a co innego serwis osobiście przetestowany przez okres ponad 2 miesięcy. A na blogach wiadomo, fix po kursie 5.0 i "nie ma możliwości, że nie wejdzie".
gwarancji 100% nie ma nigdy, ale by liczyć zyski wystarczy skuteczność na poziomie 60 % (przy kursach 1.9).
PS.
Nie sprawdzałem kursów innych twoich typów, które wkleiłeś, ale ten z meczu Young Boys musi być bardzo niski (1.3?). Wczorajszy mecz Borusii także musi mieć śmieszny kurs. Albo grasz rekreacyjnie za małe sumki, albo już za gruuubą forsę