Angmir napisał(a):

|
Wątpie by na koniec ligi miał 15 trafień.
|
Ja przeciwnie sądzę, że gdyby został w Amice ma wielkie szanse na króla strzelców i te 8 bramek strzeli z palcem... w nosie. Chłopak ma talent i to widać po tym jak się porusza na boisku. Jakby był jeszcze trochę lepszy szybkościowo i zwrotniejszy to naprawdę miałby szanse na zachodzie.
Jeśli rekonwalescent Nowak, czy 28-letni gwiazdor Robak, który w ciągu swojej kariery strzelił 26 bramek w ekstraklasie są lepsi to ja wysiadam.
Jestem ciekawy co taki Robak robiłby na boisku w meczu z Juventusem, czy City? Może prosił o autograf
PS. Dodam jeszcze tylko, że Paweł Brożek równo 5 lat miał bardzo podobny moment w swojej karierze. Po meczach z Panathą z Wisły uciekli Frankowski i Uche, a on z miejsca stał się napastnikiem nr1 i nie miał za bardzo konkurencji w zespole. Strzelił kilkanaście goli w lidze, w tym hat-tricka z Lechem oraz dołożył kilka bramek w pucharach. W tym momencie zaczęło się jego wielkie strzelanie, a ja po dziś dzień uważam, że gdyby wtedy wyjechał to mógłby osiągnąć coś więcej w piłce. A tak nie wykorzystał swoich 5 minut.