Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2010, 21:40
tofik napisał(a):Wyświetl post
Ja to odbieram tak, że polscy piłkarze mają taki swój snobistyczny krąg, do któego ciężko się przedostać.Oni sami się odcinają od reszty i chyba jest im z tym dobrze. I nie mam tu na myśli tylko polskich gwiazd z WK.
Natomiast obcokrajowcy( pisze o naszych, nie interesuje sie innymi drużynami jak tam sie zachowują stranieri)to takie otwarte chłopaki chętni do róznych akcji czy udzielania się publicznego.

Dokladnie mam podobny "podzial :" niestety.

Warto zauwazc na zdjeciach z jakis imprez charytatywnych ,z meczow ,z jakischs filmikow itd z przeciagu poczatku sezonu jak wyglada podejscie niektorych i jak sie zmienialo.

Wszyscy zaczynali jakby niechetni do siebie i niezabardzo sie sie integrowac.
Ale potem z czasem Pajlic,Boukhari ,Bunoza ,Cikos zaczeli sie "rozgrzewac" przez co atmosfera w samym zespole sie zmianiala.Juz nie musielismy tak czesto ogldac zmianierowanych grajkow "kochajacych "Wisle (Brozków.,Malelckiego) tylko widzilelismy obcokrajowców ktorzy cieszą sie po golach jak dzieci.
To odmnilo choc troche atmosfere w tym zepole i pozwolila na wiekszy luz na i poza boiskiem.

A Kirm?Czy jego lepsza gra spowodowana jest zwyzka formy czy tym ze ma luz psychiczny bo nie wydziera sie na niego taki Malecki
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 02.12.2010 o godz. 21:43.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując