Enrico2000 napisał(a):

jak coś to Cinema City
takie schody sa tez na Rondzie Mogilskim, raz dzialaja raz nie.
Czy na stadionie Wisly sa potrzebne nie do konca jestem przekonany.
|
Jeden ch...
Schody ruchome i tak nie będą nam służyć więc nie ma co się nimi wiele zajmować. Moim zdaniem jeśli cała reszta "vipowskiej" części była zrobiona na znakomitym poziomie to i tak można by spróbować to za niezłą kaskę wynajmować. I tutaj skoncentrowałbym wszystkie siły. Na szukaniu ulepszeń w tych sprawach, a nie czy schody będą czy nie, a jeśli będą to przez ile godzin w roku będą uruchomione
A front naszego stadionu od strony wejścia.. no cóż. Na pewno nie powala. Trzeba oddać, że nie jest jeszcze skończony, ale ja się tam cudów nie spodziewam. Zdecydowanie wolę, żeby w środku został wykonany należycie i użytecznie. A z zewnątrz to co najwyżej (może kiedyś) uda się samą fasadę ładniejszą zrobić.
I na koniec optymistycznie. Opinia od osoby w ogóle nie interesującej się piłką, stadionami, Wisłą, Cracovią: "wiesz, jechałam Reymonta ostatnio i ten Wasz stadion na prawdę potężnie wygląda..." I na tym skończymy dywagacje jak można by to lepiej zaprojektować. Bo, że można to chyba każdy się zgodzi. Ale teraz trzeba zająć się najważniejszymi bieżącymi sprawami.