Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2010, 12:31
Enrico2000 napisał(a):Wyświetl post
jak coś to Cinema City

takie schody sa tez na Rondzie Mogilskim, raz dzialaja raz nie.

Czy na stadionie Wisly sa potrzebne nie do konca jestem przekonany.
Jeden ch...

Schody ruchome i tak nie będą nam służyć więc nie ma co się nimi wiele zajmować. Moim zdaniem jeśli cała reszta "vipowskiej" części była zrobiona na znakomitym poziomie to i tak można by spróbować to za niezłą kaskę wynajmować. I tutaj skoncentrowałbym wszystkie siły. Na szukaniu ulepszeń w tych sprawach, a nie czy schody będą czy nie, a jeśli będą to przez ile godzin w roku będą uruchomione

A front naszego stadionu od strony wejścia.. no cóż. Na pewno nie powala. Trzeba oddać, że nie jest jeszcze skończony, ale ja się tam cudów nie spodziewam. Zdecydowanie wolę, żeby w środku został wykonany należycie i użytecznie. A z zewnątrz to co najwyżej (może kiedyś) uda się samą fasadę ładniejszą zrobić.

I na koniec optymistycznie. Opinia od osoby w ogóle nie interesującej się piłką, stadionami, Wisłą, Cracovią: "wiesz, jechałam Reymonta ostatnio i ten Wasz stadion na prawdę potężnie wygląda..." I na tym skończymy dywagacje jak można by to lepiej zaprojektować. Bo, że można to chyba każdy się zgodzi. Ale teraz trzeba zająć się najważniejszymi bieżącymi sprawami.
Odpowiedz cytując