Fuks napisał(a):

zamiast innym zwracać uwage, ze czegos nie rozumieją, naucz sie pisać z sensem, bo to co widac wyzej chyba nie tak miało brzmieć, prawda?
Ale jak juz uzywasz okreslenia "inteligentny kawał" to uświadom mnie, w którym momencie miał on miejsce? Czy moze odpowiedz Maaskanta, ze kojarzy piłkarza o nazwisku Glik była tym "kawałem" ? A moze wystawienie go do 11 na euro2012 to taki inteligentny żarcik? Ja niestety - nie wyłapałem, wiec prosze o pomoc.
Nikt tu nie pisze ze Glik na 100% jest juz w Wiśle czy podpisał kontrakt. Jednak z tego co było w lidze+ extra bardzo łatwo mozna wyciągnac wniosek , ze taki temat jest prawdopodobny, a napewno bardziej niz te nazwiska z list brukowców.
|
Jezeli Maskant mowi ze nie powie nic o transferach to tak robi.
Pewnie chlop po na porczywym nagadywaniu Go o Glika ( bo nie wierze ze nie rozmawiali z Nim przed wejsciem na antene) postanowil zrobic ich w bambuko i go wstawil do tej listy.
Bo jak by co kolwiek bylo z Glikiem na zeczy to na pewno by go tam nie bylo. A tak po za Tym idac tym tokiem rozumowania to wszyscy wymienieni w tej 11 a nie bedacymi zawodnikami Wisly moga z nami negocjowac. Zupelnie bedz sesu probuje sie z tego jakies wnioski wyciagnac
Tak jak bylo przy pytaniu o Arbolede czy Wisla bedzie o Niego walczyc, odp pewnie ze tak, chwlia konsternacji w studio- miny tegie a ten z usmiechem a moze i nie.