Wyświetl pojedynczy post
nbp
Banita

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2010, 14:56
@ _gilardinio_ - słyszałeś, że po meczu z Gieksą, na Kałuży ustawiono prowizoryczną ścianę płaczu - i płakali , błagali o kolejną wygraną . A tak na serio, to według mnie cuda się zdarzają i na prawdę mogą zabrać te 2 punkty Legii i może być remis na K1. Także ja tam wolę z podpórkami.

Young Boys - VFB Stuttgart - 1
http://www.vfb.de/de/aktuell/news/2010/39769.php
Goście wystąpią w rezerwowym składzie, niemcy są pewni awansu, a gospodarze będą gryźć trawę, bo wygrana daje im awans do kolejnej rundy.

Manchester City - FC Salzburg - 1
' Red bulle ' mają co prawda iluzoryczne szanse na awans - ale w Manchasterze nie wygrają, a następny mecz grają u siebie z Lechem. Więc na pewno nie zdobędą 6 pkt dzięki którym mogli by awansować. Także wyjdą na boisko i dostaną baty.

Rapid Wiedeń
- Fc Porto - x2
Rapid na 4 mecze, przegrał aż 3 i stracił najwięcej bramek spośród wszystkich drużyn w swojej grupie. To Porto walczy o utrzymanie pierwszego miejsca w grupie. Wiedeńczycy jednak potrafili sprawić sporo problemów Besiktasowi i CSKA Sofia - stąd ta podpórka.

CSKA Sofia - Besiktas Stambuł - x2
U bługarów szwankuje atak, tylko 2 bramy jak do tej pory. I jeśli Turcy chcą być pewnie awansu dalej nie mogą zgubić punktów po prostu.

także taki kuponik sobie zrobiłem i na bet365 postawiłem:

Odpowiedz cytując