Wyświetl pojedynczy post
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2010, 13:11
http://insiderbet.pl/showthread.php?p=44112#post44112 Na poprawę humoru

Bolzano - Asiago 1 1.80

Goście grali 3 mecze 27,28 i 29 w pucharze Kontynentalnym więc można spodziewać się dzisiaj zmienników, do tego h2h przemawia na gospodarzy + 2 zawodników jest zawieszonych a jednemu skończył się kontrakt.

Göttingen BG 74 - Hemofarm Vrsac KK 1 1.90

U gości dwóch podstawowych zawodników kontuzjowanych, obie drużyny do tej pory bilans 2-0, atut własnego parkietu i osłabienia powinny przechylić szalę zwycięstwa w stronę gospodarzy

Lech-Juventus 2 2.20

Kurs już trochę spadł ale pograłem wczoraj w Boylesports. Krótko mówiąc to już nie ten Juventus z pierwszego meczu, w ostatnim czasie osiągali dobre wyniki, mają na rozkładzie Milan czy remis z Interem na wyjazdach a jak Lech każdy widzi Kalkulacji ze strony Włochów nie będzie bo ratuje ich tylko zwycięstwo.

Cracovia-Legia 2 2.10
Nic dwa razy się nie zdarza, Cracovia przez 85 minut grała katastrofalnie ze słabym na wyjazdach Bełchatowem a to co się stało ciężko wytłumaczyć, nikt mi nie powie że Krzywicki jest dobrym piłkarzem a to głównie dzięki niemu żydki wygrały. Dwaj napastnicy z jakimś potencjałem czyli Matusiak i Ślusarski dalej siedzą w ME a Legia poza porażką z Wisłą nie traci w ostatnim czasie punktów.

nbp - po takim kursie Jagi bym nie grał, w tym meczu wszystko się może zdarzyć

Ostatnio edytowane przez _gilardino_ : 30.11.2010 o godz. 13:25.

Odpowiedz cytując