Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2010, 21:54
Karherop napisał(a):Wyświetl post
czemuv pytanie kierujesz do mnie ? zapytaj sobie naszego trenera . Idz sobie na trening zobacz jak się ludzie prezentują , a po treningu zagadaj do Maaskanta

jako trener ma prawo wystawić w następnym meczu w bramce Patryka Małeckiego , jeśli tylko ma ochote

Maaskant jak mało który trener , stara się każdemu piłkarzowu dać szanse na pokazanie się , przynajmniej tak pokazuje przekrój tej rundy i wymienność zawodników jaką stosował .

gdyby Piotre Brożek prezentował taką świetną formę jak uważają niektórzy to Maaskant tak samo by na niego postawił jak na Pawła Brożka , na Małeckiego , Cikosa , Kirma , Gargułe czy Jirsaka , Co łączy tych zawodników ? siedzieli sporo na ławce w tej rundzie , ale udowodnili trenerowi że się mylił dzięki pracy na treningach i wykorzystywaniu szans jakie trener im dał . Piotrek Brożek miał swoją szansę ? miał , nie wykorzystał - nie wykorzystał . Jeśli dla niego ujmą jest siedzenie na ławce nich zrobi to samo co np Jirsak - weźmie się do roboty zamiast do gadania .
nie kieruje do Ciebie, wydaje mi się, że Maaskant jest nieco uprzedzony do Piotrka. Ja twierdze, że Dragan jest lepszy od Brożka takie są fakty. I nie chcę tu promować Piotrka tylko poruszyłem ten temat. Szczerze mówiąc zawsze byłem do niego mocno uprzedzony : )
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 29.11.2010 o godz. 22:00.
Odpowiedz cytując