Wyświetl pojedynczy post
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2010, 18:51
Czemu poprzewracało, dotychczas tylko osoby niespełna rozumu na tym forum oceniali grajka po jednym meczu, dwóch czy czterech (Cikos, Bunoza, Paljic, Chavez..) chociaż logicznym było że trzeba było im dać czas, teraz co kolejkę ktoś z nich na przemian (raz czy dwa wspólnie razem) notują wysokie oceny i często lądują w 11 kolejki, na różnych portalach, gazetach czy TV. A przeciez oni się dopiero zgrywają i prawdziwe "ja" dopiero pokażą.
Z całym szacunkiem dla trenera ale jak można jechac non stop na tej samej bajcę.
Ja mu tez mogę zobaczyć jeden chujowy mecz Pawła, Sobola czy niegdyś Clebera. A nawet i 10. I co? to znaczy że są do dupy? Nie, nie każdy jest doskonały, a mecz meczowi nierówny. Nie żebym nalegał żeby wpuszczać od 1 minuty Piotrka, ale głupie jest takie tłumaczenie. Teraz pod nieobcność Bunozy może go wpuści, ale jak mu mecz nie wyjdzie,z czym się należy liczyć skoro nie zgrywał się z chłopakami, mało grał i znów sobie coś ubzdura

Piotrek tylko odbił piłeczkę w równie prymitywny sposób. Co z przykrością piszę bo polubiłem Maskaanta
Ostatnio edytowane przez aNouc : 29.11.2010 o godz. 18:58.
Odpowiedz cytując