Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2010, 01:29
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Widziałem dziś inteligentny zespół. Kilka razy gra bez piłki,naprawdę czapki z głów. Bramka to było wszystko co istotne,wyjście na pozycję, gra z pierwszej, wcześniej przerzut. Kilka podobnych akcji jeszcze było w tym meczu,jednak zabrakło wykończenia,dogrania. Wg mnie zespół idzie we właściwym kierunku. O takie rzeczy właśnie mi chodziło. Nie jakieś doraźne wygrywnie ale aby coś zbudować,i widze,że budowa idze w właściwym kierunku. Fajnie. Polonia grała jak typowy ligowiec,bez pomysłu przed siebie a nuż coś będzie. I tak gra 90 procent zespołów w Polsce i tak grała do tej pory Wisła.

Błędy dzis były,bo trudno aby tak nie było, każdy zespół miewa słabsze momenty. Niemniej z tej mąki będzie chleb.

tez uwazam jak Marszalek ze z Wisly pod wodzą Maaskanta cos bedzie.

widac ze jest jakis pomysl na gre ,na ustawienie sie ,na rozegranie.jestemy ciagle nie niezgrani ,a ta gra jakos sie zazębia i teraz wazne jest zeby dobrze przepracowac przerwe do wiosny.

Mecz nawet ciekawy,Polonia zagrala przyzwoicie a my bylismy dobrze ustawieni i wylaczylismy z gry Mierzejewsiego.
Janas ma coraz bardziej skwaszoną mine ,ciekawe co mu teraz Wojciechwski wymysli bo o jakies komisji zlozonej z Engela i Strejllała slyszalem
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując