dj_ibutti napisał(a):

|
Kto uczynił z Przytuły eksperta ? x.X
|
Przytuła jest obślizgły, goli nogi, ubiera się jak pedał i jeszcze parę tygodni temu ciężko było mi go słuchać aż..... nie przeczytałem nieprzychylnego artykułu na Weszło jadącego po nim jak po burej suce. I spojrzałem na gościa z zupełnie innej strony -
- mówi dosyć ciekawie i na temat
- zagrał w ok. 90 meczach ekstraklasy, i nawet jeśli nie był gwiazdą to dalej o ok 90 meczów więcej niż przeciętny dziennikarz
- zdobył wykształcenie jako trener, czyli znów zna sie na tym o czym mówi lepiej niż dziennikarze
- trenuje Hutnika Kraków, czyli siedzi w zawodzie, a nie w fotelu przed telewizorem.
Generalnie jest dużo więcej gorszych komentatorów, a Przytuła mimo denerwującej maniery mówi z sensem.
mr_kwolf napisał(a):

|
Jak tak słuchałem dzisiaj o tych 14 wygranych z rzędu to mnie pusty śmiech ogarniał gdy konfrontowałem to z "sportowo też nie jesteście zbyt atrakcyjni"
|
A co do za atrakcja zawsze dostawać w..pier..dol?

Nie chodzą na mecze z Wisłą, bo zawsze się dla nich smutno kończą, proste
Dodam jeszcze, że oglądając przed meczem bramkę samobójczą z poprzedniego sezonu z naszego meczu z Polonią, śmiać mi się chciało do rozpuku jak sobie przypomniałem te wszystkie żałosne komentarze w tym temacie tropiące spisek w meczu Cracovia - GKS

Wtedy to przecież musiał być dopiero przekręt!

A nie przypominam sobie rozkminek korupcyjnych na forum.