Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2010, 21:27
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Kto uczynił z Przytuły eksperta ? x.X
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Oj ciężko się słucha tego Przytuły... Nie sprawdza się jako ani komentator ani jako ekspert. Do poziomu Mielcarskiego czy choćby Węgrzyna to brakuje mu lat świetlnych. Poza tym jakim on był piłkarzem? Raczej... słabym
Przytuła jest obślizgły, goli nogi, ubiera się jak pedał i jeszcze parę tygodni temu ciężko było mi go słuchać aż..... nie przeczytałem nieprzychylnego artykułu na Weszło jadącego po nim jak po burej suce. I spojrzałem na gościa z zupełnie innej strony -

- mówi dosyć ciekawie i na temat
- zagrał w ok. 90 meczach ekstraklasy, i nawet jeśli nie był gwiazdą to dalej o ok 90 meczów więcej niż przeciętny dziennikarz
- zdobył wykształcenie jako trener, czyli znów zna sie na tym o czym mówi lepiej niż dziennikarze
- trenuje Hutnika Kraków, czyli siedzi w zawodzie, a nie w fotelu przed telewizorem.

Generalnie jest dużo więcej gorszych komentatorów, a Przytuła mimo denerwującej maniery mówi z sensem.

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jak tak słuchałem dzisiaj o tych 14 wygranych z rzędu to mnie pusty śmiech ogarniał gdy konfrontowałem to z "sportowo też nie jesteście zbyt atrakcyjni"
A co do za atrakcja zawsze dostawać w..pier..dol? Nie chodzą na mecze z Wisłą, bo zawsze się dla nich smutno kończą, proste

Dodam jeszcze, że oglądając przed meczem bramkę samobójczą z poprzedniego sezonu z naszego meczu z Polonią, śmiać mi się chciało do rozpuku jak sobie przypomniałem te wszystkie żałosne komentarze w tym temacie tropiące spisek w meczu Cracovia - GKS Wtedy to przecież musiał być dopiero przekręt! A nie przypominam sobie rozkminek korupcyjnych na forum.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując