Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2010, 14:15
Widać pamięć Ci szwankuje Pablo84

Tak się interesująco składa, że akurat tym razem jestem od początku obrońcą Basałaja a nawet Basałajów dwóch. Wisła wszystkich nas uczy nieustannie i także mnie, Ciebie czy Basałajów. Nie ma wytłumaczenia dla hurtowej wyprzedaży linii obrony, tak jak i nie było przy hurtowej wyprzedaży linii ataku, gdyż w obu przypadkach, do dziś nie potrafimy odtworzyć dawnej jakości, nie mówiąc już o stratach bezpośrednich po nieustającej póki co, drodze Wisły Cupiała do coraz lepszego jutra. Wybacz, ale ta logiczna krytyka, nie przesłania mi całej reszty pozytywów zmian na lepsze Basałajów i to nie tylko o Holendrów mi chodzi , ale o całokształt prawidłowych wniosków z ich strony. Nie mylmy dlatego także, ich uprzednich działań oraz takich czy innych ocen za poprzednie kadencje w Wiśle. Zapowiedziałem na początku, że będę tutaj cerberem Basałajów i nim jestem, choć nie ślepo przecież, gdyż wtedy byłaby to arogancja z mojej strony a nie rzetelne ich wsparcie. Dobro wobec Wisły przez nich czynione, przesłania póki co jakiekolwiek uwagi. Tylko pozoranci jak dla przykładu Skorża i jego ekipa ( z całym szacunkiem do jego zasług dla Wisły ) unikają twardych i niezbędnych decyzji czy kroków a Basałaj dla mnie jest gściem zdecydowanym i odważnym i dlatego moze mieć u mnie większy kredyt zaufania, niż sam być może sobie daje, bo koledzy Roberta z SKWK, już zdążyli go boleśnie podotykać, atakując do dziś Maaskanta i Valckxa za brak pozorów a`la Maciek czy Janas od beczki piwa i innych usług, tylko nie pracy u podstaw na rzecz Wisły. Ja to nazywam " łamaniem Basałaja kołem od zawracania Wisły do poziomu depresji nie holenderskiej a pasiastej "

Mam także nadzieję, że TV Janusza, przetrwa konkurencję z Walterami i Solorzami czy Francuzami i Wisła doczeka się kiedyś oddających rzewczywistość filmów i dyskusji o swojej niekomunistycznej historii, która już dziś jest dłuższa i większa od tej Majchrowskiej propagandy komunistycznej, na przekór własnym rodowodom tych wszystkich propagandzistów i klubów, które sami promują, wbrew prawdzie o ich własnych niechlubnych momentach historii, czy nieuzasadnionej megalomanii,w żaden logiczny sposób niewytłumaczalnej, poza układowymi wypaczeniami lub pospolitą korupcją
Ostatnio edytowane przez kot : 28.11.2010 o godz. 14:39.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując