Wyświetl pojedynczy post
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2010, 12:00
Al_29 napisał(a):Wyświetl post
No to chyba pograłem w fm'a...
Wszystko było ok. Nagle w któryś dzień grając w fm'a wyskoczył mi TAKI komunikat. Po paru dniach postanowiłem włączyć sobie fm'a 2011. Niestety. Wyskoczyło to samo. co robic?
Zrob defragmentacje zarowno dysku systemowego jaki i tego na ktorym masz zainstalowanego FMa.
Zwiekszenie pamieci wirtualnej chyba nie przejdzie bo masz malo miejsca na dysku systemowym - musisz zrobic na nim porzadek - usun nie uzywane programy , wyczysc temp ( w windows i w Documents and Settings )
Jesli problem bedzie sie powtarzal mozesz jeszcze napisac/zadzwonic do pomocy technicznej CD Projekt.

A tak wogole to troche za malo informacji napisales o swoim kompie - powinenes napisac konfig kompa, ile wirtualnej, jaki sys ,jaka wersja gry (na ktorym patchu grasz)

A na stonie cd projekt jest napisane takie cos:
Cytat:
Problem z działaniem gry pojawia się na komputerach wyposażonych w kartę z serii nVidia GeForce
i działających w systemie Windows Vista. Jest on powodowany przez nieprawidłowe zarządzanie
i przydzielanie pamięci przez system operacyjny
.
Głównymi przyczynami problemu są:

- Brak zainstalowanych krytycznych aktualizacji systemu Windows Vista,
a w szczególności poprawki KB940105.
- Nieaktualna wersja sterowników sprzętowych (płyty głównej, karty graficznej oraz karty dźwiękowej)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując