Wyświetl pojedynczy post
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2010, 11:08
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
sorry alkoholik ale ja odnoszę wrażenie że całą wiedzę nt. Masonerii wynosisz ze studiów i z tego co powie wam wykładowca. Twoja uczelnia jest specyficzna i na pewno nie można wymagać od niej obiektywizmu. Jeżeli faktycznie chcesz się dowiedzieć coś konkretnego a nie jest to tylko chwilowy przypływ ciekawości to otwórz taki temat za 2 lata i przez ten czas przestudiuj różne opracowania wywiady filmy odnośnie Masonów.

"Bo mówienie że Kościól o wszytsko obwinia Masonerie jest Myśleniem Ograniczonym..."- masz rację oprócz masonów obwiniani są żydzi komuniści liberałowie tylko nie jest obwiniany sam Kościół. Przypomnij sobie przypowieść o belce w oku...
Moja wiedza na temat Masonerii w najmniejszym stopniu nie pochodzi z uczelni Tego się nie uczy na pierwszym roku Nawet z nikim żadnym wykładowcą ani jednego słowa na ten tenat nie zamieniłem Masonerią interesuje się od dwóch lat a wszystko co wiem pochodzi z Książek Internetu Telewizji oraz Dyskusji z różnymi ludzmi(Też takimi którzy mają do czynienia z Masonami) A co do Uczelni to odnosze się tylko do tych Komentarzy na temat tego jaki to kościól jest nie dobry acha Jeśli sądzisz że Kościól o wszystko obwinia Masnów Liberałów itd to żeś chyba się naoglądał za dużo tych stacji co pokazują zdenerwowane starsze panie mówiące o tym Kto wszystkiemu jest winny a twoja wiedza na temat Kościoła pochodzi tylko z telewizji I jescze RAZ POWTARZAM Kościól jest owiele bardziej samo krytyczny niz wam się wydaje
Ostatnio edytowane przez alkoholik : 26.11.2010 o godz. 11:24.
Odpowiedz cytując