Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2010, 16:35
As napisał(a):Wyświetl post
Wygralem lige! Dobra musze przyznac racje tym ktorzy mowili ze instrukcje dziala. Chyba je rozkminilem bo od porazki z Legia zaliczylem jeszcze tylko dwa remisy w ostatnich 8 meczach i wygralem lige 10 ma punktami.

Zaczynam wlasnie 3 ci sezon i poszukuje jakiego obroncy ktory bylby w w zasiegu Wisly, chodzi mi o kogos kto moglby wejsc i realnie wzmocnic sklad. Czy ktos moze kogos polecic?
co do tych poleceń, (w/w www) sam używam kilku raptem, stawiam na zgranie zespołu i odpowiednie motywowanie.
Najpierw spróbowałem Wisłą, ale są hegemonem. Potem Śląsk to już było dużo trudniej no i zaważyła kwestia stadionu i rozpocząłem przygodę (jak co roku) z Lechią.

Musze powiedziec ze w tym FM klikam o wiele wiele więcej, i o wiele więcej czytam gdyż przynosi to oczekiwane rezultaty.
Gram 1 taktyką zrobioną na 3 (nie wiem czy macie też ze mocne druzyny w Lidze Polskiej grają najslabiej przeciwko wysokiej obronie, wolnym podaniom i wąskim ustawieniu)
W 1 sezonie v-c mistrzostwo teraz pierwszy plac. Co cieszy to najmniejsza ilość straconych bramek w 1 jak i 2 sezonie.
Taktykę ułożyłem sam, a właściwie moge powiedziec że stylizowałem się na Maaskancie.

a co do obroncow i innych graczy potrzebnych - masa murzynów, masa. A ja preferuje polską jedenastkę. ;/
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując