Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2010, 10:56
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Ale Feniksie - ja nie twierdzę, że my byśmy byli zadowoleni - po prostu wiem, że Lech ma piłkarzy, którzy są dobrzy, a kwestiami pensji motywacyjnych w zupełności nie powinniśmy się przejmować, bo to robota dla zarządu, a dyskusja na ten temat byłaby zupełnie niepotrzebna.

I co do tego celu - LM - jak dla mnie to narazie jedno wielkie marzenie, niewiadomo czy do spełnienia, bo chyba 13-14 lat temu ostatnia polska drużyna grała w LM. Postawmy sobie chociaż za cel LE, tak jak Lech teraz, który, zapewniam, nieźle na tych rozgrywkach zarobi.

Nie zgadzam sie. Celem Lecha byla LM tylko sami sobie sprawe skopali, najpierw serialem ze sprzedaza Lewandowskiego, potem za poznym transferem Rudnevsa i na koncu Zielinski podszedl do tematu poodbnie jak Skorza do Levadii i zle przygotowal na poczatek zespol.

A LM po reorganizacji wbrew pozrom to nie jest sprawa nierealna. Wystarczylo zeby Lech byl w formie i pyknal Sparte (a w formie spokojnie mogli to zrobic), to potem tez mogliby wygrac z Zilina i dzisiaj graliby w LM. Dlatego uwazam ze jesli bedzie u Nas w zimie madra polityka transferowa to marzenia (przy zalozeniu ze wygramy Nasza skopana) moga nabrac realne ksztalty.
Odpowiedz cytując