Wyświetl pojedynczy post
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2010, 21:24
Donki napisał(a):Wyświetl post
Czy taka gra ma sens ?
Nie czytałeś wcześniej? Ta gra próbuje go oszukać wygrywając z nim, a to nieludzkie!

Skończyłem swój drugi sezon z Uralem Jekaterinburg. Muszę przyznać, że... udało mi się utrzymać choć miałem problemy to udało mi się w połowie sezonu mieć serie 8 meczy bez porażki [z czego 5 meczy zakończyło się wygraną], co dało mi pewne utrzymanie z końcową liczbą punktów wynoszącą 29.

Jednak było ciężko, po 15 meczach miałem zaledwie 2 pkty nad strefą spadkową. Na szczęście udane transfery pozwoliły mi na walkę o nawet 8 miejsca. Jednak ostatnie 3 mecze sezonu potwierdziły, że mam jeszcze za słaby zespół[a może za młody?], aby odgrywać ważną rolę w rosyjskiej piłce nożnej. [średnia wieku zespołu 23 lata]

Ku mojemu zdziwieniu trenerem sezonu w Rosji nie został kierujący Zenitem, czyli obecnym mistrzem, Lucio Spaletti, lecz... ostałem się nim ja

Zarząd chce abym został. Dał mi 3,5 mln ojro na trasnfery oraz zwiększył o 50% możliwości płac do 325 tys na miesiac. Mogę coś powojować w końcu

Jednak... Lokomotiw Moskwa zaproponowało mi angaż. Wykłada na stół 16.5 mln ojro na trasnfery i daje bajeczną kwotę 4 mln na płace. Jestem w kropce i nie wiem co robić.

Dlaczego mam dylemat? Otóż Ural przeniósł się na swój nowo wyremontowany stadion mieszczący 27 tys ludzi [brzmi znajomo? ] oraz zarząd buduje mi warte 3 mln ojro zaplecze treningowe. Będzie ono w stanie Bardzo dobrym, czyli w lepszym niż ma je Loko Moskwa!! I zrobiłem już transfery do mojego Uralu. Z chęcią przyszedł do mnie Celso Borges oraz Marko Lavaja.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując