Wyświetl pojedynczy post
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2010, 19:25
Nie wiem czemu ale ciekawe rzeczy robi ten dyrektor Arki. Widać, że zna się na swojej robocie Zobaczymy na co stać Valcx-a, mam nadzieję że nie na rezerwowych II Bundesligi tylko na młodych polaków, latynosów. Podobała mi się wizja Bednarza, podoba Czyżniewskiego, mam nadzieję, że Valckx-a też mi się będzie podobać.
Jak dla mnie gdybym był bogaty to bym kupił z ok. 5-6 graczy z młodzieżowych rep U-18, U17, U16. Następnie jakiegoś rep. U21 z brazyli, argentyny, ponieważ są to gracze bardzo dobrzy o nieograniczonym potencjale (przykłady sami znacie), Rios akurat jest akurat takim typem nie dla nas, on musi grać w systemie 4-4-2.
Ty samym nie chcę zawodników widzieć wypalonych, na zasadzie Makinwa, Raul itp. którzy lata świetności mają za sobą, teraz to im lotto czy coś osiągną czy nie, ważne żeby się pensja zgadzała.
I jak to ostatnio często mówię Kamil Grosicki za 500-650 tys. euro mile widziany w Wisełce
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując