Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2010, 11:43
daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
My tu gadu gadu o graczach z pola a co bedzie gdy nasz "wielki: zarząd nie dogada sie z Pawełkiem(patrząc na poprzednie przedłuzenia kontraktów naszych graczy mysle ze szanse są 50-50 ze Mariusz zostanie). Kogo mozna by było sprowadzic na pozycje bramkarza gdyby z Pawełkiem nic nie wyszło? wg mnie warto by bylo powalczyc o Białkowskiego.chłopak mało co gra w Anglii.moze to byłby dosc drogi zakup ale pozycja bramkarza to najwazniejsza pozycja w druzynie.co do tanszych a w miare obiecujących graczy na tej pozycjii widziałbym Sandomierskiego z Jagi.chłop jak dąb a do tego młody i perspektywiczny. Ja mam tylko nadzieje ze nasz zarząd bedzie szukał zawodników mlodych,głodnych gry a nie zwykłych najemców którzy po pierwsze beda patrzec ile im na konto co miesiąc spływa. wtedy mozemy myslec o wazniejszych meczach niz nasz piekna ekstraklasa
Nie wiem czy ten Białkowski tam gra czy wyciera ławę, a nawet jeśli wyciera - to czy będzie chciał wrócić do polskiego bagienka..., druga sprawa - jak ze zdrowiem - bo miał jakąś poważną kontuzję o ile pamiętam.
Jeśli nie to niech Kurto walczy z Jovanicem! Albo wygra rywalizację albo za jakiś czas kop... nie ma sensu Go tu kisić do skończenia 25 lat. Jeśli umie bronić to niech gra, jeśli nie to do widzenia - powtórka z Juszczyka jest bez sensu.
Odpowiedz cytując