|
Co do Małeckiego zauważyłem taką tendencje że Patryk po doscy dobrych meczach chociażby ten z Legia ma tendencje do słabszych tak jak z Zagłębiem. Wydyaję mi się że jemu po prostu odbija sodów po dobrych meczach gdzie wypełnia zadania taktyczne gra zespołowo itp. W następnych występach zaczyna się kiwanie z samym sobą, ironiczne zachowania, bezmyslnasc w grze. Szczytem idiotyzmu był ślimaczenie się przy zmianie przy stanie 0:0 .... wiadomo, że koledzy z SKWK pogwiżdżą na trenera bo jak to Małego ściągać...
jeszcze tylko brakuje tego aby SKWK robiło zmiany.... cytując pana Szymańskiego: "Komus się chyba rolę pomyliły..."
Z Małeckim trzeba cos zrobic bo zaczyna byc tak jak z Milajoviciem... ile można dawać tych szans.
Nie wiem kiedy pewni ludzie zrozumieją że popierając zachowania Małeckiego robią mu po prostu krzywdę. Teraz mu powiedzą " dobrze Mały zrobiłes jeb** frajerów itp" Ciekawe co mu powiedzą jak go w końcu wywalą...
EURO 2012 już przegrał.... dyskutując z ludźmi z SKWK dowiedziałem się " Smuda od początku miał coś do Małego" także pocieszenie wśród kolegów na pewno znalazł.
Odkąd z klubu odszedł Głowacki Patrykowi kompletnie odbiło.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.11.2010 o godz. 00:16.
|