Wyświetl pojedynczy post
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2010, 22:38
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Co tu dużo pisać Paweł ''patent na Polonie'' Brożek i 3 punkty jadą do Krakowa. Jestem optymistą.
Ja bym raczej napisał Paweł "patent na Warszawę" Brożek
Hm Mały za wczorajszy mecz to powinien sobie usiąść na ławkę i przemyśleć parę spraw. Nie jest Messi, że w pojedynkę wygra mecz. Myślę, że Rios spokojnie go zastąpi, a Patryk ochłonie i wejdzie w drugiej połowie i zagra tak jak oczekujemy. Co do środka pola to również uważam, że trzeba dać szansę Wilkowi za Jirsaka. Jak to powiedział G. na ostatnim meczu lepszy Polak niż słaby zagraniczny piłkarz. Trzeba promować swoich, a Czarek ma ogromny potencjał co w każdym meczu udowadnia. Tomek Jirsak uważam, jest bardzo wartościowym zmiennikiem, ale niestety nic po za tym. Fakt miał przebłyski (np. Legia ), ale od podstawowego zawodnika raczej oczekuje się takiej jakby - systematyczności? Reszta składu bez zmian

Jestem podbudowany tym, że obrona gra co raz to lepiej, widać efekty pracy i zgrywania się. Myślę, że z Polonią będzie o tyle łatwiej, bo nie będą się murować tak jak Zagłębie i powalczą o korzystny rezultat. Patrząc na mecze z Legią i Lechią to z taką skutecznością to możemy być spokojni o wynik, jeżeli oczywiście wykorzystamy swoje okazje. Cieszy również, że chłopaki grają do końca. Także po 3 punkty do Warszawy !
Ostatnio edytowane przez Billy : 22.11.2010 o godz. 22:50.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując