Wyświetl pojedynczy post
avangarda
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2010, 20:09
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś nie rozumie ironii niech nie czyta tego posta!
Przepraszam bardzo, że się z wami nie zgadzam. Naprawdę nie wiem jak mogłam się tak głupio wychylić.
Jestem za sprzedaniem natychmiastowym: Małeckiego, Brożków, Pawełka przede wszystkim!
W tym meczu dobitnie wszyscy pokazali, że się nie nadają do Wisły, a Piotrek na pewno nie bez powodu nie wychodzi w pierwszym składzie.

PS. W odniesieniu do Wisły jestem obiektywna, więc nie ma mnie co pouczać. Tym bardziej jeżeli się nie znamy co ma niebagatelne znaczenie.

EDIT: Kurde, znów mój błąd. To co na początku tłustym drukiem, dodane teraz. *Jagul*- nie komentuj moich słów.
Aha - czyli, jeśli przedstawiłem Tobie jakiś argument przeczący Twoim słowom, to znaczy, że Cię pouczam, a tego robić nie mogę bo się nie znamy?
Jeśli ktoś gra kichę to zostanie wygwizdany niezależnie od tego czy na koszulce mu pisze Małecki, Paweł Brożek, Kirm, Pawełek, Bunoza czy Chavez. Po Bunozie wszyscy na początku jechali bo grał kichę, teraz gra lepiej i słów krytyki jest mniej. Zależność jest między grą piłkarza a gwizdami, a nie 'Wiślackością' a gwizdami.
Odpowiedz cytując