Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2010, 18:41
Ja też piszę od dawna otwarcie, że pierwsza szóstka jest z takim składem w naszym zasięgu. Wszakże szczęśliwe te zwycięstwa i nad Cracovią i nad Zagłębiem, jednak trzeba powiedzieć, że i my nie mieliśmy szczęścia we wcześniejszych spotkaniach. Tak to się wszystko układa i teraz liczę jeszcze na 4 pkty - 1 z Polonią i 3 z Arką - taki wynik na jesień jest przewidywalny i spodziewany przeze mnie na koniec tej rundy.

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Poza tym, tak denerwująca niektórych gra między obrońcami - to świetna sprawa - szczególnie przerzuty (nawet przy pośrednictwu stoperów - no problem) - Cikosz może zagrać do Chaveza, ten do Bunozy, a ten do Paljica ale to musi być robione dokładnie a PRZEDE WSZYSTKIM szybkooo!. Tak żeby gonić przeciwnika z jednej strony na drugą i rozrywać jego ustawienie!! Inaczej taka klepa nie ma za dużo sensu.

Już nie wspominając, że jak już wyprowadziliśmy tą piłkę jak należy i tworzyło się coś ciekawego to albo psuł Małecki (trzymał piłkę do końca jak kretyn czasem) albo Paweł się przewracał o własne nogi - widać było, że to nie jego dzień.
Mnie obrońcy w tym meczu nie denerwowali tak bardzo. Bardziej irytowali mnie pomocnicy i ich zachowanie w środku pola - wszyscy oddawali piłkę, jakby ich zaraz miała poparzyć. Albo się umie kreować grę albo się nie umie. Trzeba coś w środku pola jednak zmienić, bo z tymi zawodnikami daleko nie zajedziemy, chyba że zmieni się ich podejście.

Co do Małeckiego, to w zupełności się z Tobą zgadzam.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 22.11.2010 o godz. 18:45.
Odpowiedz cytując