Wyświetl pojedynczy post
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2010, 11:07
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Polonia lepiej czuje się w meczach, gdy kontruje, nie potrafia zbyt grać ataku pozycyjnego.
Mam nadzieję, że nie damy się zaskoczyc...
A kto potrafi ?
Jak nikt nie podejmie się rozgrywania, to będzie jak zwykle czyli przebijanka na aferę i wygra sprytniejszy. Lub mający w danym dniu wiecej "szczęścia"

Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post

A tak na powaznie to bedzie ciezko. Tak jak ktos tu napisal Oni beda grac z nozem na gardle. Wojciechowski juz tam pewnie kreci bat na Janasa i zawodnikow wiec beda sie sprezac.
Kto, zawodnicy,czy Janas ? Jak dla mnie przy tak czestych zmianach trenerów to zawodnicy już mają to w dupie kto ich trenuje w tym czy następnym tygodniu i o żadnym sprężeniu u nich nie może być mowy. A czy z Janasa taki super motywator ? Chyba nie bardzo. Bardziej się boją o wypłaty. Tutaj zgoda Zamrozi im na święta i nie będzie za co szaleć.
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
My jak widac dalej mamy sinusoide Naszej gry i teraz nie wiadomo jaka Wisle zobaczymy w Warszawaie. Obawiam sie tez ze skoncza sie minuty bez straty gola u Nas a z przodu sa poki co problemy z kreowaniem akcji na gola. Do tego ta dziwna godzina meczowa....
No,ciężko będzie. Najgorsze, że każda wpadka oznacza spadek o kilka miejsc i z ładnej drugiej pozycji może się zrobić po 2 wyjazdach znowu 6 czyli wkurzony Cupiał itd
Ja obstawiam brzydki remis w tym meczu.
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.11.2010 o godz. 11:15.
..
Odpowiedz cytując