Wolfy widziałeś dziś Bunozę

?
Generalnie Zagłębie wielkie nic, cofnięci gorzej niż Śląsk, a z takimi drużynami zawsze Wiśle się grało ciężko, naprawdę trudno jest skonstruować jakąkolwiek akcje w sytuacji kiedy nie masz na nic właściwie miejsca, bo drużyna broni się w 11. Ja nie będę się na naszych graczach - Brożku, Małeckim, Sobolu wyżywał. Owszem, zagrali słabszy mecz, ale złożyło się na to wiele czynników - pora meczu(dziwnie się czułem jak o 12.30 wychodziłem na mecz), ultradefensywne nastawienie Zagłębia, gorszy dzień itd. Wygrali, są trzy punkty jesteśmy wiceliderem i jedziemy dalej. Następne Dyskopolo do zjedzenia.
Zajebiście dziś zagrała obrona, szczególnie środek. Będą z nich ludzie. A jeżeli debile z C+ chcą zawieszać Chaveza, niech jebną się mocno głową w ścianę. Niektórym nienawiść do Wisły świat przesłania. Ci panowie nawet nie próbują udawać smutku po bramkach Wisły. Tak było z Legią, tak jest i teraz jak patrze na ekstraklasa.tv.
E: Dobry ten obrońca Zagłębia z kucykiem - Sergio Mauricio Reina Piedrahita, tak się podobno nazywa.