Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2010, 18:53
Właściwie w takim meczu widać styl trenera, gdyż Zagłębie pozwalało nam grać do woli. Zgranął obroną po tym meczu bym się nie podniecał bo Zagłębie z przodu było żenujące. Widząc ich dziś dziwie się jak oni zdobyli tyle punktów. Dla mnie obok Śmiesznych najsłabsza ekipa w lidze.

Jeśli chodzi o styl to Maskant uwielbia grać ospale. Te rozgrywanie piłki między obrońcami jest w każdym meczu przy stanie 0-0. Widać że Holender tak chce! I to mnie przeraża. Zanim przekroczymy własnął połowę to podajemy sobie 20 rzy nie atakowani. Tylko to nie ma sensu bo robione to jest na stojąco tuż przed własnym polem karnym.

Co do zawodników to jeszcze raz pochwale Kirma który jest zdecydowanie najlepszym naszym piłkarzem w tym sezonie. DZiś bramka za 3 pkt, którą sam wypracował, z Lechią bramki i asysty za 3pkt oraz ze śmiesznymi asysta. Nawet w pierwszej połowie mimo że każda akcja szła przez Małeckiego który choluje i nie podaje był Andraż wyróżniającym się zawodnikiem. Brawa także dla Chaveza który z każdym meczem jest corz pewniejszy na boisku dziś bezbłędny choć wiele pracy przy tak marnym przeciwniku nie miał. Z tych co można pochwalić to jeszcze uważam że nieźle Cikos zagrał wbrew temu co niektórzy mówią, z tym że przed sobą miał Patryka (nie wiem jakim cudem wyszedł na drugą połowę i za co dostał te skandowanie przy zejściu).

Co do krytyki Brożka to widać że źle wszedł w mecz, ale walczył i się starał.

Co do zmian to zastanawiam się czemu szansy nie dostaje Rios szkoda bo dotąd było widać że ma potencjał. Tylko musi grać albo cofniętego napastnika albo na prawej stronie.
Ostatnio edytowane przez Baala : 21.11.2010 o godz. 18:56.
Odpowiedz cytując