Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2010, 18:39
kreseq napisał(a):Wyświetl post
To straszne co piszesz Lepiej juz ? Co my mamy komisje wywozic na taczkach ? Wyluzuj. Ja sie nie osmieszam, ja twierdze ze Komor nie powinien grac. Pisze to 340393 raz, ale widac nie kazdy umie czytac co inni pisza

Polonia ma bardzo fajnego bramkarza oraz Bruno w formie iscie miedzynarodowej
Jeszcze tego by brakowało, żebyś nam wmawiał, że decyzja komisji była słuszna Mnie nie interesuje Twoje prywatne zdanie na temat tego zawieszenia, bo dyskusja jest o tym czy ktoś promuje Legię. Dla mnie po tej decyzji nie ma tu już miejsca na dyskusję w tym temacie, bo teraz jest już to fakt. Ja już nie wiem co by się musiało stać, żeby w Warszawie uwierzyli, że mają plecy.

Z resztą ostatnio nasi goście z Warszawy strasznie się rozbestwili, jeden w paru postach wyżej insynuował, że Wisła za początków Cupiała była zamieszana w korupcję. Ciekawe, bo na razie ani razu nawet w plotkach nie pojawił się temat Wisły. Chyba jedyne co nas łączy z aferą korupcyjną to stwierdzenie młodego Dziurowicza, że nic nas z nią nie łączy bo byliśmy za silni.
Generalnie widać u Legionistów zmianę frontu: kiedyś było zapieranie się rękami i nogami, że nikt im nie pomaga, teraz już jest twierdzenie, że może coś jest na rzeczy ale Wisłe faworyzują conajmniej tak samo
Ostatnio edytowane przez Awe : 21.11.2010 o godz. 18:42.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując