W mojej subiektywnej ocenie powinno się skończyć głaskać po główce co chwile "mega gwiazdę" Brożka i Małeckiego.. to co robił "Brozio" jest kpiną, kompletny brak ambicji, chęci, umiejętności.. Poprostu wyszedł na mecz bo w sumie wypadało.. Ten człowiek to jest piłkarskie dno już od dwóch lat( mecz z Legią i jego dwie bramki nic nie znaczą bo w tym meczu oprócz bramek to nic nie grał). Czy nikt z decyzyjnych w Wiśle tego nie widzi

ile jeszcze ma poniżać nas swoją grą

ile jeszcze media i kibice ( którzy chyba oglądają inne mecze niż Wisły) będą się nim zachwycać i robić na siłę z niego gwiazdę

Kolejny zawodnik to Małecki..On w przeciwieństwie do Brozia ma przynajmniej ambicje.. Umiejętności zero, żyła i showman

jednym słowem gość który myśli że jak ma poparcie kibiców to jemu się należy gra w pierwszym składzie..dla mnie żenada..i ci dwaj zawodnicy dla mnie powinni wchodzić z ławki bo to są ich szczyty możliwości. Kirm to nie tylko bramka..to bezkonkurencyjnie razem z Sobolewskim najlepszy zawodnik na boisku w tym meczu jak i w trzech poprzednich.. Kirm szacun!
Moja subiektywna ocena

TYLKO WISŁA