Rozpiszę to, co powtarzam od początku tej dyskusji, tak jasno jak umiem: w piłce ogólnie, a w rodzimej szczególnie, zdarza się wiele pomyłek sędziowskich, których beneficjentami bywa każda z drużyn. Zaznaczam po prostu, że te, które mają miejsce na korzyść Legii miewają szczególnie abstrakcyjny wymiar. Nie znam przyczyny takiego stanu rzeczy i nie oczekuję, że go cudownie poznam, ale wiem, że te sytuacje mnie, jako regularnego widza ekstraklasy, irytują i psują mi przyjemność z oglądania, to też wypowiadam się o tym na forum, mając taką możliwość. Myśleć staram się cały czas
kreseq napisał(a):

Mowilem o uratowaniu dupy defensywnemu pomocnikowi, nie napisalem ofensywnemu, zobacz co zacytowales.
Uratowal mu dupe w jednym meczu 2 razy, mozna to uznac za 2 osobne przypadki Gdybys nie wiedzial, mowie o Sobolewskim.
|
Moje niedopatrzenie, przepraszam. Nie uważam jednak by można było to tak samo traktować. Co innego osłabić drużynę w jednym meczu, a w kilku.
kreseq napisał(a):

|
Myslisz ze ta wymiana zdan prowadzic do jakiegokolwiek konsensusu ?
|
Nie, bo z góry uznałeś mnie za krzykacza plującego nienawiścią do Legii, a tak po prostu nie jest.