Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
3żyk
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2010, 13:30
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Jak cytujesz swoje posty to w calosci.
Nie chcę zaśmiecać forum, więc wybrałem fragmenty, w których od razu widać logiczną sprzeczność

"Kazdemu zdarza sie korzystac, ale dziwnym trafem wasze..." Ja Tobie niczego nie wmawiam, ja widze caly post i po prostu traktuje go takim jakim go widze, ot cala filozofia. Co oznacza ten "dziwny traf" ? Po cholere o nim wspominales skoro "kazdemu sie zdarza" ? Tutaj to mi brak slow
Co oznacza "dziwny traf"? Podejrzany przypadek innymi słowy. To zwrot, który nie implikuje jednoznacznego wyroku, tylko zwraca uwagę na pewną szczególną wyjątkowość sytuacji. Przykłady takowych podałem w pierwszym poście.

Jeszcze na koniec o jakims "przekraczaniu" No czlowieku teraz to dodales do pieca Moze porozmawiamy jak uratowali dupe karykaturze defensywnego pomocnika ?
Co jest nie tak ze słowem "przekraczanie", czego nie dostrzegli autorzy słowników, a dostrzegasz ty? Nie kojarzę żadnego ofensywnego pomocnika z Wisły, którego by sędziowie ordynarnie oszczędzili choćby 2 mecze pod rząd, ale jak mi taki przykład podasz z miejsca przeproszę.
Odpowiedz cytując