Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2010, 12:50
kot - Kazdy ma swoje zdanie. Mnie bawia te ciagle pieprzenie jak to Legii kazdy pomaga a Wisle ciagle ktos gnoi. To jak to nazwac? Frustracja? Syndrom niedopieszczenia?

Wiem ze w tym czy tamtym meczu upieklo sie nam, ale w kilku meczach tez nam dali po dupie. U Was podobnie. Nie wiem tylko czemu akurat na tym forum jest najwiecej placzy jak ktos pomyli sie na korzysc Legii czy Lecha. Patrzylem i na nasze i na forum Lechai - tam takiego placzu po prostu nie ma. Owszem, strona jedna sie po meczu pojawi ale to norma. Tutaj placz przez ile? 10 stron?
Mozesz z tym polemizowac ale takie sa fakty. Moze jeszcze forum KSP ale to norma.
Przyczepiles sie do Spideya - sprawa z nim jest wyjasniona. Czemu nie wspomnisz o pisaniu na tym forum obrazliwe o nie jednym klubie ? Czemu nie wspomnisz o postach ktore polecialy a byly tak samo obrazliwe? U Nas post Spideya polecial,u Was leci tez wiele postow. Moze o tym chcialbys tez porozmawiac?
Moze wreszcie ( mniej konkretny przypadek ) wczorajsze przypieprzenie sie do mnie jakiegos Pana ze smiem smiac sie z Blaszczykowskiego, ktory zaliczyl chyba najwiekszego babola w Bundeslidze w tym roku. Gdy stwierdzilem ze mam prawo sie smiac, to byl zaraz wyjety z *** tekst o tym ze w przeciwienstwie do Legii nic nikt Blaszczykowskiemu nie dal ? To sa detale, ale wychwyciwszy je czlowiek sie zastanawia o co tutaj chodzi.
Dla mnie Legia bedzie ZAWSZE najlepszym klubem i Ty jako kibic Wisly, ktora dla Ciebie zawsze bedzie najlepsza powinienes to zrozumiec.
Albo chcecie by na tym forum kulturalnie wymieniali poglady kibice roznych lubow, albo dajcie do zrozumienia ze wolicie wzajemnie sie klepac po glowach i nikt nie ma prawa krytycznie napisac ani slowa.
Przekomarzamy sie, przedrzezniamy ale kulturalnie i bez celowej napinki. 022 wyrazil swoje zdanie, trzeba go odrazu atakowac bo nie prezentuje postawy " Jaka ta Wisla pokrzywdzona przez los" ?

PS: Post nad moim to wlasnie przyklad tego o czym mowie Legia po prostu ma monopol na korzystanie z pomylek...Rece opadaja. Widzisz co chcesz widziec. Nie bede tego nazywal dosadniej. Naprawde.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 21.11.2010 o godz. 13:44.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując