Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2010, 20:05
Kto tutaj sie napina? Karny jak karny - nie powinno go byc. Tutaj powinna byc bramka i mam prawo smiac sie z tej akurat akcji Blaszczykowskiego mimo ze uwazam go za dobrego gracza. To ze gral w Wisle sprawia ze nie mozna sie smiac z pudla ktore bedzie na 90% pudlem roku w Bundeslidze? Mozna, wiec nie napinaj sie tak.

Widze totalnie dziwne posty. Nie mozna sie smiac z zawodnika bo co? Przepraszam ? Bo nikt mu niczego nie podarowal? Co ma wczorajsze skandaliczne sedziowanie do takiego pudla ?Nie mozna sie smiac bo nie wypada? Totalny belkot. Nie strzelil bramki, wielu ludzi sie z tego smieje. Nie wazne kto ale wazne jak. To moglby byc nawet Radovic, nawet moj ojciec. Tak samo bym sie smial bo jest z czego. Moze mam jeszcze mu pomnik postawic bo to Blaszczykowski i do tego nic nie pisac bo jestem z Warszawy? To jest forum ogolnopolskie i mam prawo smiac sie z takiego babola. Wlasnie to robie. Na tym polega wymiana pogladow.Pan z Warszawki... Nie bede przeinaczal nazwy Krakowa bo bym musial znizyc sie do Twojego poziomu, a nie mam ochoty sie czolgac.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 20.11.2010 o godz. 20:36.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując