Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2010, 13:49
Dobra nie będziemy dyskutować, ale mniejsza o to. Mi chodzi o całokształt, o ostatnie 20 i najbliższe 20 lat, a nie tylko i wyłącznie TEN sezon. Zawsze Legii sędziowie pomagali i będą pomagać, to samo Komisja Ligi jak to pokazuje na każdym kroku. Sędziów w naszej Ekstraklasie jest przynajmniej kilku z Warszawy a reszta to centrum i północ Polski. No jedyny Małek z Zabrza. Ale PZPN i tak wolało sędziego z Japonii, który się błaźnił tak we wczorajszym meczu, że bój się Boga. Nawet raz był ewidentny faul Arkowca, a i tak podyktował dla Arki. Chce mi się wierzyć, że sędzia z Japonii po prostu jest tak słaby, a wcale nie chciał pomóc Legii.
Sobol mógł wylecieć wtedy jasne, ale ile razy powinien Astiz(wczoraj nawet żółtej nie dostał, a faulował tyle razy)Rzeźniczak, Manu(tego to nie lubie strasznie-idealnie pasuje do Stołecznej drużyny) i Vrdoljak oczywiście, ten to na 4 czerwone od początku roku zasłużył.
Jedna sprawa jest taka, że sędziów mamy makabrycznie słabych, ale druga niestety taka, że Legii będą pomagać i tyle w tym temacie.
PS: No tak Widzew-Legia też, ale zdobyliście 3pkt z tego co pamiętam, tak? ( serio zapomniałem ) Chyba 1:0 wygraliście po bramce Vrdoljaka kolanem

Boli mnie przemiana Skorży. Jak człowiek może się zmienić, teraz ma łatwo, bo jest Legionistą, a wtedy zawsze inaczej się wypowiadał. Oby Wisła zdobyła przynajmniej te 7pkt/9 w ostatnich trzech meczach i wszystko powoli będzie wracać do normy tzn. Wisła z Legią na czele.

Odpowiedz cytując