Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2010, 11:48
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Admin/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Admin/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]To teraz ja się pochwalę Moje najwieksze zwycięstwo w Ekstraklasie
Jest to październik drugiego sezonu, jak widać po składzie, jestem bardzo aktywny na rynku transferowym. Oprócz transferów Lenny'ego Yglesiasa i Zezinho wszystkich piłkarzy kupiłem z wolnego transferu. Gram ustawienie 4-4-2 - mam 3 warianty, defensywny, normalny i ofensywny; sam byłem zaskoczony jak na defensywnym pokonałem HSV, Crvene Zvezde na wyjeździe, czy pechowo remisowałem z Dynamem Kijów na wyjeździe w LM. Udało mi się wygrać 2:0 z Legią na wyjeździe co jest nie lada sztuką

Jednego świetnego piłkarza brakuje na tej liście:
Nashat Akram - do ściągnięcia w 1 sezonie z wolnego transferu, teraz przy tym składzie, przy tulu gwiazdach ma najwięcej gwiazdek u asystenta, jest po prostu genialny

Pierwszy sezon wygrany przed Legią (ledwo ledwo) Teraz mam 2 pkt straty po 9 meczach.
W pierwszym sezonie wyszedłem z grupy Ligii Europejskiej, miałem farta w losowaniach. Teraz też by wejść do LM musiałem pokonać tylko Hapoel i Crvene.

Odpowiedz cytując