Wszystko przeciw Wisle albo lepiej, wszystko byle Legia wygrala? Ja rozumiem akcje z Komorowskim, ale taki Kostia dostal kartke z dupy i odwolanie nic nie dalo. Radovic faulowal i byl faulowany, ale takie przypadki to niestety czeste akcje. Karny to kpina ale to juz Japonczyk wybral i nic z tym nie zrobimy. Zaluje ze byl ten karny, mowie powaznie.
Boguski nie moze dojsc do siebie bo moze jednak nie jest takim wielkim pilkarzem? Dajcie spokoj, goscie wychodzili po wiekszych kontuzjach i jakos graja na swoim poziomie. Ariel zagral jak drwal wtedy ale nikt nie borni Boguskiemu grac. Co on inwalida sie stal po tym faulu? Borysiuk mu rehabilitacje sabotowal? Badzmy powazni do jasnej cholery. Moze jednak mial wczesniej "runde konia" jak Zienczuk ? Dla mnie Boguski jest sredniej klasy pilkarzem i szukanie winnych jego "indolencji" powinno sie zaczac od jego samego.
Wracajac do meczu. Nikt nie bronil Arce strzelic w sytuacji jeden na jeden, potem karny i frajerstwo bramkarza i mamy 3:0. Mecz w naszym wykonaniu totalnie do dupy ale kto to bedzie pamietal na koniec sezonu? Licza sie punkty. Podkreslam - Karny z dupy, frajerstwo bramkarza i totalna impotencja Arki w ataku sprawila ze jest jak jest. Mnie ten wynik je*** bo nie ma z czego sie tak naprawde cieszyc pomijajac 3 puknty. Padaka, dramat i nic wiecej. W nastepnym meczu sedzia nie da dupy i bedzie ciezko. Musza sie zabrac za siebie bo kumata druzyna wypunktuje nas jak Wisla, i nie wazne bedzie czy mial czy nie mial byc karny, sytuacji bedzie tyle, ze zejdziemy znokautowani. To sa fakty.
Na sam koniec wyzywanie od nozownikow przez fana Disco

Znasz sprawe?Wiesz co sie stalo? Widze ze nie, to na ch*** otwierasz jadaczke ? Dowiedz sie dokladnie o calej sprawie i potem baw sie w osady kanalarzu. Sorry ale krew czlowieka zalewa jak czyta takie bzdury.