1q2 napisał(a):

|
A co do karnego to mi się skojarzyło z meczem PAO-Wisła.Ten był jeszcze bardziej z dupy ale zasada była podobna
|
Jak to szło w zeszłym tygodniu? Żeby dostać karnego z kapelusza to i tak trzeba zrobić akcje?
masterlag napisał(a):

"Fajnie" ma ta Legia. Najpierw Cracovia, potem Jaga (sprawa z Komorowskim), teraz Arka... Nie żałuję specjalnie jakoś tych klubów (Craxy i Arki szcz.), ale jak to mówi klasyk: szanujmy się, tak?
Modne w Polsce jest gadanie o ustawianiu, przekupywaniu. Generalnie jakoś tak nie chcę mi się wierzyć tak szczerze w takie kwestie, ale to mi śmierdzi. Zawsze Warszawka ma lepiej, zawsze Legia ma lepiej. No sorry, ale tak w większej mierze jest!
|
Karny oczywiście z dupy. W moim rankingu na tą rundę brak karnego w Chorzowie (czy nawet dwóch, już nawet nie pamietam), brak karnego w Lubinie (za inna sytuacje już tak), karny z dupy na Wiśle vs karny z dupy dzisiaj i kontrowersyjny (chociaz moim zdaniem jednak sluszny) karny na Kielcach.
Ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że Wiślak będzie pamiętał tylko to gdzie jest krzywdzony ewentualnie to gdzie Legia dostaje prezent. Jego prawo, również gryźć z tego powodu ścianę. Tak jak moje (z którego jednak nie korzystam) gryźć ścianę po meczach Wisły w Gliwicach czy ostatnio u siebie z Lechią.
PoloniaDumaStolicy napisał(a):

|
Od zawsze sędziowie musieli ciągnąć Legię do jakichkolwiek sukcesów, więc co się dziwicie tej decyzji?
|
To już wolę, żebys zamiast odzywania się przewracał dalej wieńce. Ewentualnie wyjaśnił transakcję wiązana Polonia - Górnik z 2001 roku (puchar-utrzymanie).
Syn Kangura z 1984 napisał(a):

Czekam na wysyp legionistów, będzie dużo śmiechu jak będą przekonywać nas (spiskowców) do tego że karny był słuszny
|
Spisek jest już międzynarodowy. Proponuję zainteresować się japońskim śladem.
Mnie cieszy ponad 21 tysięcy ludzi na 'antyciekawej' Arce. I 3 pkt
Pozdrowienia.
P.S. Najgorszy mecz Legii w tej rundzie.