Wyświetl pojedynczy post
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 17:12
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
Hahaha... Akurat ja nie mam zamiaru głosować bo nie ma kandydata który by mi odpowiadał. Jeśli nie wierzysz i chcesz sprawdzić moje poglądy polityczne możemy się spotkać na piwie i spędzisz ze mną cały dzień przeznaczony na wybory od momentu otwarcia lokali wyborczych aż do momentu ich zamknięcia. Co mogę Ci zagwarantować? Niezapomniany dzień spędzony na rozmowie o ciemnej stronie prezydentury Majchra powiązany z konwersacją na temat historii Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Oczywiście od rana do wieczora spędzimy ten dzień przy piwie... ja preferuje Ciechana Miodowego... nie wiem co Ty nazywasz piwem. Pasuje? Jeśli tak to wyślij priv

Więc to pewnie napisał Jacek, gdy zapomniałeś się wylogować z laptopa w ZIKiT-ie lub innej podległej czerwonemu instytucji?

Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
A ja zagłosuję jeszcze raz... bo jeszcze Pan Jacek obiecał Trasę Centralną, kilka połączeń tramwajowych i halę widowiskowo-sportową! Niech oddają z poślizgiem, ale niech się coś dzieje, bo potem przyjdzie jakiś POwiec i będzie się działo tyle co po wyborze Bronka na prezydenta... czyli cisza i nuda!
Stop, reszta ewentualnie na priv.
Ostatnio edytowane przez gigant : 19.11.2010 o godz. 17:19.
Odpowiedz cytując